Om Atlas

Vår vision är att lägga grunden för all modern fastighetsförvaltning. Genom att erbjuda ett nytt innovativt verktyg till fastighetsbranschen skapas förutsättningar för en tidsbesparande och digital förvaltningsprocess.

Ett fastighetssystem ska inte komplicera, det ska effektivisera!

Enkelhet

Det ska vara enkelt att förvalta en fastighet.

Effektivitet

Verktyget ska fungera som ett tidseffektivt hjälpmedel.

Öppenhet

Skippa inlåsningseffekter och få möjligheten att integrera till flera olika systemlösningar.

Säkerhet

Alla uppgifter lagras i en säker molntjänst för att ge dig möjligheten att få tillgång till viktig information vart du än befinner dig när som helst.

Mer om Atlas

Atlas Fastighetssystem grundades 2019 med syftet att tillhandahålla en öppen och skalbar plattform och på så sätt vända marknadens stora missnöje av dagens fastighetssystem. Både fastighetsbolag och mjukvaruleverantörer uttrycker stora svårigheter med att integrera och låta fastighetsbolag själva styra över sitt dataflöde. Vår vision är att låta fastighetsbolag själva bestämma över sin data och välja vilka systemleverantörer som ska integreras.

Teamet besitter en bred kompetens inom fastighetsförvaltning, digitalisering och mjukvaruutveckling och prioriterar alltid kundens önskemål i första hand.

Medarbetare

Vill du kontakta oss?

Vi vill gärna berätta mer om hur Atlas kan vara av intresse för dig. Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig snarast!

NÅGRA AV VÅRA PARTNERS